Zamieszczone przez aniol
Karta SD - jaka max wielkość?
Zwiń
X
-
Karta SD - jaka max wielkość?
W instrukcji jest mowa o czytaniu kart:
SDHC (czyli do 32 GB) i SDXC - czyli wiekszych niz 32 GB.
I tu moje pytanie:
Czy ktoś z kolegów już testował karty SDXC i jakiej wielkosci?
Czy Columbus daje rade z kartami 64 GB lub 128 GB?
Jakie sa Wasze doswiadczenia :szeroki_usmiech
Poniewaz FLAC-i zajmuja troche miejsca zastanawiam sie nad zakupem :idea:O3 RS 2,0 TDI DSG + Columbus+DAB+, Canton, ACC z FA, LA itd, itp.
-----------------------------------------------------
Moja eReSka
Aktualne Personal POI: teraz taniej na POIfantastic.eu
-
-
Zamieszczone przez jaca43U mnie SDXC 64 Gb exfat śmiga miło
mam nadzieje na jedną zrzucic wszystkie FLAC-iO3 RS 2,0 TDI DSG + Columbus+DAB+, Canton, ACC z FA, LA itd, itp.
Moja eReSka
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krzyzakpSwoja droga - kiedy Wy to macie czas sluchac?pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ruwadoA jak jest z kartami - czy tak jak na pedrive musiałem wrzucić kilkaset piosenek w katalogi - bo w poprzedniej O I radio nie czytało wszystkich? czy z kartą też tak trzeba, czy można te kilkaset utworów po prostu zgrać na kartę, bez katalogowania?
@Krzyzakp mam cala swoja kolekcje najlepszych kawalkow, odpalam shuffle i jade w swiat
Komentarz
-
-
Podbiję temat. Wprawdzie chodzi o OII ale chodzi o tą samą kwestię więc chyba nie ma sensu zakładać nowego wątku. Pytanie: jaki maksymalny rozmiar przyjmie Columbus w OII? Znalazłem manual online i tam jest wzmianka o rozmiarze do 2GB. Trochę mało manual jest z roku 2004 więc zapewne w tamtych czasach po prostu nie było większych. Czy jest ktoś w stanie powiedzieć jaką kartę pakował do OII?
Komentarz
-
-
a tak na podsumowanie wątku:
128 GB SDXC śmiga jak ta lala - faktycznie lepiej jako exFAT. Mp4 z YT (teledyski) bezproblemu.
Szkoda że TV (DVB-T) nie można odpalić na Columbusie.O3 RS 2,0 TDI DSG + Columbus+DAB+, Canton, ACC z FA, LA itd, itp.
Moja eReSka
Komentarz
-
Komentarz